Umur saya makin menggunung

Views
Assalamualaikum dan hai semua!

Hey hey. Rindu saya tak?ok, tak perlulah nak rindu saya... *tangan atas bahu, mata ke atas*
haha.Ok serius ok, serius!.Umur saya dah makin meningkat pada 8 haribulan 3 lalu.Dah lepas baru nak updates blog kan? -.-
*Happy birthday to ME!! hehe*

hee,bukan apa,masa hari ulang tahun saya tu, kat asrama lagi. Sebab tu lah. An? an? an? an?
*tampar pipi* OK! Farah, wake up! Jangan main-main!

Oh ya, farah nak ucap bebanyak terima kasih kepada sesiapa yang wish kat farah aitu. Saya sangat menghargai semua tu! Lagi-lagi bila sampai kat sekolah. Fuhh~ masuk je kelas *happy birthday farah* *happy birthday* dan sewaktu dengannya. Bukan nak MEM-bangga-bangga, tapi memang ramai gila wish kat farah. Tu baru kat sekolah, belum dalam facebook lagi. Ye dak? Lagi lah ramai! Eh kejap, ramai ke? Ok, kira ramai lah. Abis cerita.
*Terima kasih banyak-banyak sesapa yang wish kat farah aritu*

Nak tanya sikit boleh tak? Ala sikit je, boleh kan?errr , korang wish je ka kat farah? Tak ada yang nak belanja coklat? Tutti frutti? Cake? Dan yang paling diminati........... Teddy bear? 
*Ok, saya tau saya dah melampau* 

Maaf maaf! Ala, tanya je pun. Bukan paksa punsssss. Tapi, kalau ada yang murah hati nak bagi tu, amat dialu-alukan oleh keluarga saya!Ceh wah.Tu pun kalau NAK BAGI lah. :) 

Ehh ehh?Lupa pulak nak bagitau kat korang yang saya tak celebrate birthday saya tahun ni.Sedih kan? :')
Haha, feeling lah pulak!!?? Tak apa,semua tu bukan penting pun.KOT? :/ 
HAHA,dapat balik ke umah jumpa mayah pun dikira celebrate+presents untuk birthday saya dah! ^_^
*ye ker?*  ahhhhh, takpelah,lupekan! 
*comel betul kan? rasa nak tampaq jak!Tibe.* 



err,okaylah,tak tahu nak cakap apa dah.
Bye, Assalamualaikum!
^_^


2 comments:

  1. Hepi bufday . Sori sebab lambat nak ucapp . okay ?

    ReplyDelete